ASKO - Profesjonelle produkter

Robuste og pålitelige profesjonelle produkter som gjør hverdagen din enklere!

For profesjonell håndtering av vask, tørking og oppvask

Våre profesjonelle maskiner er ideelle når vanlige husholdningsapparater ikke er kraftige nok eller ikke oppfyller gjeldende hygienekrav. Alle våre profesjonelle produkter har lang holdbarhet, er praktiske å bruke og er utstyrt med spesialprogrammer som oppfyller kravene til kundene våre.

Akkurat nå får du 2 års garanti på profesjonelle produkter og 10 år reservedelsgaranti. Les mer her.

Se våre profesjonelle produkter

ASKO profesjonell brosjyre

ASKOs profesjonelle serie omfatter vaskemaskiner, tørketromler, tørkeskap og oppvaskmaskiner. Sortimentet dekker på en gunstig måte behovet for vasking, tørking og oppvask overalt der det er bruk for profesjonelle produkter til profesjonell håndtering. ASKO har i mange år produsert profesjonelle maskiner, og dermed har vi bygget opp solid erfaring rundt hvilke krav som stilles av profesjonelle brukere. Maskinene brukes vanligvis flere ganger om dagen og av vekslende brukere, noe som stiller større krav til både holdbarhet og brukervennlighet.
Lang holdbarhet Vi utfører en levetidstest for omkring 15 000 sykluser ved profesjonell bruk. Disse testene omfatter holdbarhetstester ved ekstra høye temperaturer, lekkasjetester og tester av elektrisk sikkerhet. Hver detalj blir testet helt ned til komponentnivå.
Miljøvennlige løsninger Våre profesjonelle vaskemaskiner og oppvaskmaskiner er alle ECO-modeller og kan kobles til et varmvannsinntak. Dette er ideelt når du har en miljøvennlig og økonomisk varmtvannskilde, for eksempel solpanel eller varmepumpe.