ASKO - Profesjonelle oppvaskmaskiner

Profesjonelle oppvaskmaskiner

Utforme dine egne programmer som passer til dine behov

Våre profesjonelle oppvaskmaskiner har lavt vann- og energiforbruk. Alle oppvaskmaskinene er miljøvennlige og kan kobles til enten varmt eller kaldt vann.

Våre profesjonelle oppvaskmaskiner oppfyller alle strenge hygienekrav, ved at det oppnås en temperatur på 85 grader i vaskeprosessen. Dette gjør oppvaskmaskinene våre ideelle til barnehager, skoler, mindre restauranter og kafeer, offentlige institusjoner og kontorer.

Våre profesjonelle oppvaskmaskiner vasker effektivt alle typer oppvask og gir deg samtidig mulighet til å utforme dine egne programmer som passer til dine behov. Alle hoveddelene er fremstilt i rustfritt stål av høy kvalitet som holder i mange år.

ASKO profesjonell brosjyre

Lang holdbarhet Vi utfører en levetidstest for omkring 15 000 sykluser ved profesjonell bruk. Disse testene omfatter holdbarhetstester ved ekstra høye temperaturer, lekkasjetester og tester av elektrisk sikkerhet. Hver detalj blir testet helt ned til komponentnivå.
Miljøvennlige løsninger Våre profesjonelle vaskemaskiner og oppvaskmaskiner er alle ECO-modeller og kan kobles til et varmvannsinntak. Dette er ideelt når du har en miljøvennlig og økonomisk varmtvannskilde, for eksempel solpanel eller varmepumpe.