ASKO - CLEAN SECRETS BY ASKO

CLEAN SECRETS BY ASKO

Clean as the Nordic nature. Clean as the sound of the wind. Clean as the surface of steel. Clean as the cut by a craftsman. Clean as our commitment to tell you the secrets of ASKO.

Ny generasjon av vaskemaskiner og tørketromler fra ASKO

ASKOs nye generasjonen av vaskemaskiner og tørketromler er fullpakket med innovative funksjoner som gjør hverdagen din enklere og grønnere og hjemmet ditt vakrere. Produktene består av premium stålkomponenter, så du kan se frem til mange års pålitelig bruk.

Til tross for våre 65 år i bransjen, arbeider vi fortsatt med å forstå hvordan vi kan forbedre og designe våre produkter for å imøtekomme den moderne forbrukerens forventning om design og funksjonalitet. For å kunne møte de høyeste forventningene, har vi tatt med brukere i ulike stadier av utviklingen og identifisert de største utfordringene som er forbundet med vasking og tørking. Vi kombinerer denne kunnskapen med vår mangeårige erfaring innen vaskeprodukter til både privat husholdning og til professjonelle brukere, for å skape en ny generasjon brukervennlige, innovative og holdbare vaskemaskiner og tørketromler i moderne design.

Les mer om ASKO og vår historie

Vaskemaskinmodes – Din snarvei til bedre vasking

Vinner av Red Dot Best of the Best Award 2017

De nye vaskemaskinene og tørketromlene har vunnet den anerkjente Red Dot Design Award 2017 i kategorien Best of the Best for designet som betegnes som sofistikert, minimalistisk og elegant gjennomført. Vinnerproduktene er i ASKO Logic serien; vaskemaskinen W4086C.W og tørketrommelen T408HD.W.

ASKO Laundry Care System vinner European Product Design Award

ASKO Laundry Care System mottok Platin-prisen på European Product Design Award 2018. Prisen anerkjenner talentfulle designere og designteam, som hjelper med å forbedre vår hverdag med praktiske og vakre kreasjoner som er designet for å løse et problem eller gjøre livet lettere. ASKO´s 1 kvadratmeter Laundry Care System består av vaskemaskin, tørketrommel, Hidden Helper™ og tørkeskap. Produktene følger tradisjonen innenfor skandinavisk design; funksjonelle, brukervennlige og minimalistiske, diskrete ikoniske funksjoner.

Bildegalleri

Share