ASKO - Registreringsbetingelser

Registreringsbetingelser

Asko (Gorenje D.D. og alle firmaene i det samme konsernet) betrakter privatlivets fred som svært viktig i forbindelse med bruken av Internett. Asko forsøker derfor å ha fornuftige regler for å sikre anonymiteten til dem som besøker Askos hjemmeside. ASKO føler seg forpliktet til å gjøre besøkende oppmerksom på hvilke opplysninger som registreres via vår hjemmeside.

For å opprettholde og forbedre hjemmesidens kvalitet og integritet logges IP-adresser (datamaskinens Internettprotokolladresse). Denne loggen er en standardmetode for statistisk rapportering, av f.eks. hvilke deler av hjemmesiden vår som besøkes og hvor lang tid den besøkende er der. Vi logger også den nettlesertypen og det operativsystemet du bruker. Vi kobler ikke IP-adresser til personlig identifiserbar informasjon.

Som mange andre kommersielle hjemmesider bruker www.asko.org en standardteknologi som kalles "cookie" eller informasjonskapsel (kvittering for transaksjon) til å samle informasjon om hvordan du bruker denne siden. ”Informasjonskapsler” ble opprinnelig laget for å hjelpe en hjemmeside til å finne ut om en brukers nettleser har besøkt siden før og på den måte lagre og huske eventuelle preferanser som ha blitt identifisert mens brukeren surfet på siden. En ”informasjonskapsel” er en liten tekststreng som en hjemmeside kan sende til nettleseren din. En ”informasjonskapsel” kan ikke hente andre data fra harddisken din, sende videre datavirus eller fange opp e-postadressen din. For tiden bruker Asko “informasjonskapsler ” til å forbedre brukerens besøk, til sikker lagring av en brukers ID og passord, til personlig tilpasning av hjemmesider, til å finne ut hvilke deler av en side som er besøkt og til å være oppdatert når det gjelder valgene i en ”handlevogn”. Du kan stille inn nettleseren din slik at den varsler deg når en ”informasjonskapsel ” er blitt plassert (for veiledning, se hjelpefunksjonene på nettleseren). På denne måten kan du selv bestemme om du vil godta informasjonskapselen.

Det hender at vi ber deg om personlige opplysninger, slik som e-postadresse eller annen kontaktinformasjon, for at du skal kunne korrespondere med oss, registrere et produkt, gjennomføre et kjøp, delta i en konkurranse , motta nyhetsbrev fra oss eller delta i nettundersøkelser. I slike tilfeller blir du alltid bedt om å godta at vi kontakter deg ved å krysse av i et felt under registreringen.

Bruk av opplysningene
De opplysningene du oppgir til Asko, blir bare brukt til å sende deg relevant informasjon om firmaet vårt og våre produkter og tjenester. Opplysningen vil aldri bli gitt videre til utenforstående.

Avregistrering
Du kan når som helst be om å bli slettet i vår kontaktdatabase. Alle e-poster du mottar fra Asko, vil inneholde informasjon om hvordan du kan si nei til fremtidige e-poster.

Barn
Askos informasjon og kampanjer henvender seg ikke til barn under 18 år, og ingen opplysninger eller kampanjemeldinger skal sendes til Asko av besøkende under 18 år uten tillatelse av foreldre eller andre foresatte.

Betingelser for endring av registreringspolitikk
Asko kan når som helst endre denne personvernpolitikken ved å oppdatere denne teksten.

Share