ASKO - Fleksibelt programbibliotek

Fleksibelt programbibliotek

Større fleksibilitet med 28 tørkeprogrammer

Hvorfor ikke lage dine egne vaskeprogrammer? Våre profesjonelle tørketromler gir deg mer fleksibilitet og flere alternative programmer enn noen gang før. Ved hjelp av våre unike løsninger kan du skreddersy vaskemaskinen med programmer som passer til dine behov. Vi tilbyr deg 28 ferdige programmer som en start.

Fleksible programmer for ASKO profesjonelle vaskemaskiner

Desinfeksjonsprogram

Våre profesjonelle vaskemaskiner er utstyrt med et spesielt desinfeksjonsprogram som oppfyller helsemyndighetenes strenge krav. Dette oppnås med en høy elementeffekt og et system som sørger for at de valgte temperaturene nås og holdes for å sikre desinfeksjonen. Våre desinfeksjonsprogrammer har en effektiv forvask, som løser opp og fjerner alle proteinene før temperaturen økes under hovedvasken. Maskinene kan hvis nødvendig vaske ved ekstremt høye temperaturer.

Desinfeksjonsprogrammet oppfyller RKI (Robert Koch Institut, det tyske helseinstituttet)-standarder når det brukes DGHM-godkjente (Deutsche Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie, tysk forening for hygiene og mikrobiologi) vaskemidler. Den maksimale temperaturen på 40, 60, 90 ºC som nås under syklusen, vises på displayet (kan deaktiveres). Programmene blir kombinert med spesielle vaskemidler for riktig desinfeksjon.

Moppeprogrammer

Våre moppeprogrammer er ideelle til vask av mopper og er utstyrt med en forvask, som sammen med vår unike trommelkonstruksjon effektivt fjerner grus og småstein i moppene og fra maskinen. Til dette behovet anbefaler vi våre spesielle moppevaskemaskiner med ventil, slik at man unngår tilstoppede pumper. De 2 moppeprogrammene er stilt inn som standard fra fabrikken.

Mikrofiberprogram

Programmet har tre skyllinger med høy vannstand i første skyll, dette for optimalt resultat.

Allergiprogrammer

De spesielle allergiprogrammene oppfyller det svenske og norske astma- og allergiforbundets strenge krav til skyllinger med forbedret skylleeffekt. Programmene er dermed utviklet spesielt for personer som lider av astma og allergi.

Share