ASKO - Fordelene ved ASKO profesjonelle vaskemaskiner

Fordelene ved ASKO profesjonelle vaskemaskiner

Integrert kommunikasjonsmodul

Integrert kommunikasjonsmodul

Våre profesjonelle vaskemaskiner kan utstyres med en integrert kommunikasjonsmodul (fås som tilbehør), som gjør det mulig å koble maskinen til bestillingssystemer og såpedoseringssystemer. Kommunikasjonsmodulen vår er sertifisert for bestillingssystemet Aptus og QT-system. Kommunikasjonsmodulen vår har en åpen protokoll (MODBUS), som gjør det mulig for bestillings- og såpedoseringssystemet å tilpasse protokollene sine til våre maskiner uten store utgifter.

Antall sykluser og feilkoder lagres automatisk i vaskemaskinens loggfil. Våre serviceteknikere kan lett få adgang til denne loggfilen, som gjør det enklere å vedlikeholde vaskemaskinen. For å oppfylle kundenes behov er vaskemaskinen klargjort for automatiske såpedoseringssystemer med inntil 6 kjemikalier. Ved tilkobling av automatiske doseringssystemer må låsen i såpeskuffen aktiveres.

Quattro™-konstruksjon

Fire kraftige støtdempere

Fire kraftige støtdempere som er solid forankret i en bunnplate av stålstøtter vasketrommelen og gir en stabil vask og sentrifugering med et støtter vasketrommelen og gir en stabil vask og sentrifugering med et minimum av støy og vibrasjoner.

Børsteløs induksjonsmotor

Børsteløs induksjonsmotor
Våre vaskemaskiner er utstyrt med en robust, elektronisk styrt, børsteløs induksjonsmotor. Denne motortypen gir en svært støysvak vaske- og sentrifugeringsprosess, og gjør det mulig å sentrifugere med opptil 1400 omdreininger i minuttet, slik at tøyet oppnår en lav restfuktighet. På denne måten sparer man både tid, strøm og penger i den påfølgende tørkingen i tørketrommel.

Unik dørløsning

Unik dørløsning

SmartSeal™-løsningen er en konstruksjon med en bred og flat dør og en lekkasjesikker og rengjøringsvennlig dørpakning, som gir god plass i trommelen og gjør fylling og tømming enklere. Ingen dyp gummibelg, som ofte samler opp skitt og slites ut over tid, eller dyp glassdør som reduserer plassen.

Forskjellig watt til forskjellige behov

Forskjellig watt til forskjellige behov

Våre profesjonelle vaskemaskiner leveres med 7 kW, 4,4 kW eller 3 kW. Våre vaskemaskiner på 4,4 kW kan enkelt omstilles til 2,2 kW og 3 kW til 2 kW.

Fleksibelt programbibliotek

Fleksibelt programbibliotek

Styringen viser ved levering 8-10 standardprogrammer, som oppfyller primære vaskebehov, men det er mulig å tilpasse programmenyen via programbiblioteket med totalt 28 programmer.

Les mer her

Active Drum™

Active Drum™

Vår unike trommelkonstruksjon er ideell for vask av mopper og kluter, hvor det er et stort behov for å fjerne skitt og grus samtidig som at det vaskes skånsomt, noe som sikrer en lang holdbarhet på tekstilene.

Vasketrommel og kar i rustfritt stål

Vasketrommel og kar i rustfritt stål

Både vasketrommelen og vaskekaret er fremstilt av ikke-magnetisk, syrefast og rustfritt stål, som tåler både høy belastning, høye temperaturer og kjemikaliene som er i vaskevannet.

Gavlkryss i støpejern

Gavlkryss i støpejern

Trommelpakken forsterkes og stabiliseres ytterligere med et robust gavlkryss montert med solide SKF-lagre av samme type som brukes på lastebiler. Motvektene som avbalanserer trommelen, er laget av solid støpejern, som tåler det høye trykket som oppstår under sentrifugering.

Kaldt- og varmtvannstilkobling

Alle våre profesjonelle vaskemaskiner er utstyrt med en ekstra innløpsventil for varmt vann, slik at de kan kobles til både kaldt og varmt vann. Varmtvannstilkobling gir en besparelse på opptil 70% i strømforbruket og 20% på programtiden.

Share