ASKO - Fordelene ved ASKO profesjonelle tørketromler

Fordelene ved ASKO profesjonelle tørketromler

Enkel betjening

Enkel betjening

Våre profesjonelle tørketromler har brukervennlig styring med LCDdisplay som viser valgt programinformasjon på det lokale språket (kan stilles inn til 12 andre språk) og tidsvisninger.

Fleksibelt programbibliotek

Fleksibelt programbibliotek
Kontrollenheten viser de 7 faste autoprogrammene og minnefunksjonen husker det sist brukte programmet på displayet. Visning av programmer kan defineres i servicemenyen, og restfuktighet kan stilles inn på programnivå.

Varmepumpeteknologi

Varmepumpeteknologi
Innenfor de forretningsområdene der tørketrommelen kjører kontinuerlig, bidrar varmepumpen til å spare betydelige mengder strøm. Våre profesjonelle tørketromler sparer opptil ca. 60 % i strømforbruk i forhold til en konvensjonell modell.

Robust énmotorssystem

Robust énmotorssystem
For å sikre at reimen kjører nøyaktig og at belastningen på de nærliggende komponentene er minimert, benytter ASKO et énmotorssystem (kullfri induksjonsmotor) med kulelagerstrammerulle i alle våre tørketromler. Dette sikrer mindre slitasje i en allerede robust motor.

Selvrensende kondensatorfilter

Selvrensende kondensatorfilter
Våre profesjonelle tørketromler med varmepumpe er utstyrt med et automatisk selvrensende filterkondensatorsystem. Det fungerer ved at filteret skylles med vann fra kondensbeholderen, som deretter pumpes tilbake til beholderen.

SensiDry™

SensiDry™
Våre unike patenterte system SensiDry™, der samspillet mellom restfuktighetssensorene og temperatursensoren gjør tørkeresultatet jevnere og mer pålitelig. SensiDry™ måler nøyaktig restfuktighet og sørger for at tøyet ikke overtørkes, og at programmet stopper ved valgt tørrhetsgrad.

Butterfly™ Drying

Butterfly™ Drying

Våre profesjonelle tørketromler tørker konstant i samme retning. Unike valker inne i trommelen løfter tøyet rundt i sløyfeform for å motvirke at det klumper seg sammen – ingen unødvendig belastning på motoren og ingen krøller.

Enkel rengjøring av kondensator

Enkel rengjøring av kondensator

For å få tilgang til kondensatoren fjerner du bare nederste del av frontpanelet. Trekk ut dekselet til kondensatoren, skyll det og sett det tilbake på plass.

Stort og effektivt lofilter

Stort og effektivt lofilter

Et stort og effektivt lofilter gir økt luftstrømning gjennom maskinen og sikrer en bedre og kortere tørkeprosess. Våre lofiltre er lette å rengjøre, da de kan tas helt ut og enkelt rengjøres.

Share