ASKO - Fordelene ved ASKO profesjonelle tørkeskap

Fordelene ved ASKO profesjonelle tørkeskap

Tørkeskap med varmepumpe

Tørkeskap med varmepumpe

Våre profesjonelle tørkeskap med varmepumpe tørker klærne og skoene dine hurtig med lavt energiforbruk. Tørkeskapene kan tørke en 4 kg belastning på bare 90 minutter med et energiforbruk på kun 0,3 kWh.

Lavt støynivå

Lavt støynivå
Våre profesjonelle tørkeskap med varmepumpe har et lavt støynivå på 52 dB(A). Med et så lavt støynivå får du større frihet til å plassere tørkeskapet der du ønsker.

Til alle typer vasketøy

Til alle typer vasketøy

Våre profesjonelle tørkeskap tørker effektivt vått og fuktig idrettstøy, regntøy, yttertøy, hatter, håndklær, sko og støvler. Alt som ikke tåler å tørkes i en tørketrommel, kan tørkes i et tørkeskap.

Varme håndklær

Varme håndklær
Våre profesjonelle tørkeskap er ideelle til oppvarming av håndklær eller morgenkåper. Du kan også stille inn tørkeskapet slik at håndklærne er varme og klare om morgenen.

Tørke sko

Tørke sko
Tørk skoene dine enkelt og hurtig på vårt skostativ i tørkeskapet.

Tørk med omtanke

Tørk med omtanke

Når du skal tørke ømfintlige tekstiler som silke, fløyel og sateng, er et tørkeskap en smart løsning. Du kan praktisk og hurtig henge opp tøyet til tørk uten at det blir ødelagt.

Kapasitet

Kapasitet
Våre profesjonelle tørkeskap har tre rader med sammenfoldbare uttrekksstenger for opphenging av tøy – eller en kapasitet tilsvarende 16–18 meter klessnor eller 3,5 - 4 kg fylling.

Share