ASKO - Segmenter - Professional

Segmenter

Hvitevarer som passer perfekt til dine behov

Våre profesjonelle maskiner oppfyller kravene til profesjonelle brukere når det gjelder brukervennlighet, hurtige programmer, holdbarhet, god driftsøkonomi og miljøvennlighet. Våre profesjonelle maskiner kan brukes til en lang rekke bedrifter og kundegrupper:

Institusjoner

Institusjoner

ASKOs profesjonelle serie er det ideelle valget for et bredt spekter av institusjoner: Barnehager, skoler, eldresentre, sykehjem, behandlingssentre og lignende har alle bruk for profesjonelle produkter til håndtering av daglig vask, tørking eller oppvask.

Salonger & velvære

Salonger & velvære

Frisører, skjønnhetssalonger, klinikker og lignende steder produserer mye klesvask hver eneste dag. Vaskemaskiner og tørketromler må derfor være konstruert for å brukes mange ganger i løpet av dagen, og ha lang holdbarhet. Det er derfor våre maskiner er en god investering.

Våre profesjonelle vaskemaskiner og tørketromler har en svært robust design, og er bygget av gjennomtestede og holdbare materialer, som sikrer en lang levetid. Maskinenes store kapasitet og høyere effekt håndterer store mengder klesvask på kortest mulig tid.

Rengjøringsbedrifter

Rengjøringsbedrifter

Våre profesjonelle maskiner er det ideelle valget for rengjøringsbedrifter og andre, der det skal vaskes gulvmopper, kluter og arbeidstøy flere ganger om dagen. De dekker alle vaskebehov overalt der vanlige husholdningsmaskiner ikke er robuste nok, ikke oppfyller nødvendige krav, eller der de store industrimaskinene vil være litt i overkant.

Vaskerier

Vaskerier

Huseiere, boligutleiere og studensamskipsnader har allerede forstått hvor store besparelser som kan oppnås ved å stille et selvbetjent vaskeri til rådighet for innbyggerne i stedet for å installere maskiner i hver leilighet. Myntvaskerier er en annen form for selvbetjent vaskeri, som også krever solide maskiner som er enkle å bruke og har raske, men effektive programmer.

Helsevesen

Helsevesen

Når det gjelder hygiene på sykehusvaskerier, er det ikke rom for kompromisser. Tilgangen på rene håndklær og rent arbeidstøy er en sentral del av helsevesenet. Våre vaskemaskiner har programmer som oppfyller hygienekravene.

Størrelsen på maskinene i kombinasjon med den store kapasiteten, gjør det enkelt å plassere dem i ulike miljøer. Det gir fleksibilitet til å kunne plassere en vaskemaskin eller en tørketrommel i hver etasje på sykehuset eller klinikken.

Camping & marinaer

Camping & marinaer

Om sommeren vil alle ha fri fra arbeid og mulighet til å slappe av. Familier pakker sine biler eller båter og drar på ferie. Men de stiller fortsatt krav om et akseptabelt servicenivå, som ofte er utslagsgivende når man velger campingplass, hytte, vandrerhjem eller gjestehavn.

De trenger å kunne vaske og tørke klesvasken, og å kunne vaske opp kjøkkenutstyret i felleskjøkkenene. Våre profesjonelle maskiner er det ideelle valget, da de er bygget for å brukes mange ganger om dagen, de er brukervennlige og kan betjenes av mange typer brukere.

Hoteller & restauranter

Hoteller & restauranter

Mindre hoteller har også behov for å sørge for at gjestene alltid har rene og friske håndklær. Ved å vaske tøyet selv i stedet for å sende det vekk sparer du både tid og penger og får bedre kontroll over vaskeprosessen. Det stilles høye krav til klesvasken på et profesjonelt kjøkken.

Tøyet skal alltid være rent og friskt, selv når det er travelt. Derfor er hvert kjøkken utstyrt med tekstiler som kluter, kjøkkenhåndklær, håndklær, forklær og andre stoffer som ofte blir svært skitne. Vi har også oppvaskmaskin for mindre restauranter og lignende.

Marine & offshore

Marine & offshore

Vår profesjonelle vaskemaskin og tørketrommel, som er konstruert spesielt til marine bruk (installasjon 230V, 60Hz), har vært solgt til marine installasjoner i mange år.

Vi vet at vaskemaskiner og tørketromler på passasjerskip, fraktskip, oljeplattformer og lignende er utsatt for mange tøffe vaske- og tørkeoppgaver, og de står i et miljø hvor de er utsatt for korrosjon fra saltholdig luft og vann.

Kontorer

Kontorer

Virksomheter med kaffestuer, spisekjøkken eller mindre kantiner har behov for å få gjort unna oppvask av kaffekopper og frokostservice. Men også håndklær og kluter skal vaskes og tørkes.

Til dette er ASKOs profesjonelle oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og tørketromler det ideelle valget med sin holdbare konstruksjon, lange levetid, brukervennlige betjening og raske programmer (inkludert spesielle desinfeksjons- og hygieneprogrammer, som dreper sykdomsfremkallende bakterier slik at sykedager reduseres).

Idrettsklubber

Idrettsklubber

Aktive idretter som fotball, håndball, tennis og badminton resulterer i svette og skitne sportsklær. Felles for alle idrettsklubber er at det er et stort behov for å få de skitne klærne klar til neste treningsøkt eller kamp.

Våre profesjonelle maskiner og tørketromler er det ideelle valget, da de er bygget for å brukes mange ganger om dagen, har raske programmer, er brukervennlige, og kan betjenes av mange typer brukere.

Share