ASKO - Fordelene ved våre profesjonelle oppvaskmaskiner

Fordelene ved våre profesjonelle oppvaskmaskiner

Profesjonelle resultater

Profesjonelle resultater

Med et tokurvssystem i oppvaskmaskinen og programtider på kun 5 minutter klarer oppvaskmaskinen DWC5936 å vaske inntil 24 kurver i timen.

Varmt- og kaldtvannstilkobling

Varmt- og kaldtvannstilkobling

Våre profesjonelle oppvaskmaskiner tilpasser sig automatisk vanntilkoblingen for å oppnå det beste resultatet. For å oppnå best mulig resultat med lavt energiforbruk kobler du oppvaskmaskinen til varmtvannet ved 65 °C.

Fleksible kurver

Fleksible kurver

DWC5936 takler forskjellige typer oppvask ved hjelp av de fleksible kurvene. 2 stk.50 x 50 cm kurver gir dobbelt så stor kapasitet i forhold til lignende modeller på markedet (50x50 standardkurver er ikke inkludert, men må kjøpes i tillegg).

Hvis overkurven er satt i øverste posisjon, får underkurven plass til tallerkener eller annet høyt kjøkkenutstyr på inntil 30,5 cm. Hvis du fjerner overkurven helt, får du plass til gjenstander med en høyde på inntil 56 cm.

Kortprogram på 5 min

Kortprogram på 5 min
Takket være det effektive 6 kW-varmeelementet og varmtvannstilkoblingen (65 °C) kan du få ren oppvask svært hurtig, i løpet av fem minutter.

Variabelt pumpetrykk

Variabelt pumpetrykk
Våre profesjonelle oppvaskmaskiner er utstyrt med en regulerbar sirkulasjonspumpe som kan variere trykket for optimalt resultat.

Automatisk såpedosering

Automatisk såpedosering
Oppvaskmaskinene DWC5936 og DWC5926 kan kobles til automatiske såpedoseringssystemer. Dette gir deg et enda bedre resultat.

Effektiv rengjøring av all slags oppvask

Effektiv rengjøring av all slags oppvask

I oppvaskmaskinen DWC5926 har vi kombinert et stilrent utseende med høy effektivitet, men med lavt energiforbruk, for å skape den perfekte oppvaskmaskinen. Du får også korte, effektive programmer, fleksible kurvplasseringer og høy kvalitet i alle detaljer.

Oppvaskmaskinen fås i to forskjellige modeller, som frittstående eller innbygd i XL- og XXL-størrelser. Alle innebygde oppvaskmaskiner leveres uten topp og sideplater – kan kjøpes separat.

AquaSafe™-antilekkasjesystem

AquaSafe™-antilekkasjesystem
For å unngå risiko for oversvømmelse av kjøkkenet har vi utviklet AquaSafe™. Det er et avansert lekkasjesystem for overvåking av 16 forskjellige potensielle lekkasjepunkter, noe som minimerer risikoen for lekkasje.

Lavt støynivå

Lavt støynivå
Med et støynivå på ned til 46 dB(A) er våre oppvaskmaskiner nesten lydløse når de arbeider. Derfor har vi installert en lydhør alarm som signaliserer når oppvaskmaskinen er ferdig.

Fleksibelt programbibliotek

Fleksibelt programbibliotek

Den brukervennlige berøringskontrollstyringen på toppen av døren viser tydelig programinformasjon og det praktiske displayet på fronten kan enten vise programtid/resttid eller maskinens interne temperatur.

Oppvaskmaskinene er utstyrt med inntil 11 programmer for ethvert behov, blant annet spesialutviklede hygieneprogrammer som oppfyller helsemyndighedenes hygienekrav om temperaturer på 85 °C i oppvaskprosessen.

Robust kurvesystem

Robust kurvesystem
Våre profesjonelle oppvaskmaskiner har et av de beste, mest solide og fleksible kurvesystemene på markedet. Fullt uttrekk på kulelager i overkurven, og underkurven kan trekkes helt ut på døren, som tåler opptil 50 kg. Det gjør det lett å fylle og tømme underkurven.

Turbo Drying Express+™ - Effektivt tørkesystem

Turbo Drying Express+™ - Effektivt tørkesystem
DWC5926 har Turbo Drying Express™ som blåser tørr og varm luft inn i kabinettet og effektivt fører den fuktige luften gjennom et kondenseringssystem. Dette gjør denne modellen spesielt egnet til oppvask og tørking av skåler og servise i plast, for eksempel leketøy i barnehager.

Førsteklasses syrefast og rustfritt stål

Førsteklasses syrefast og rustfritt stål

I ASKOs oppvaskmaskiner bruker vi syrefast, ikke-magnetisk 18/9 stål av høy kvalitet til alle deler som kommer i kontakt med vann. Kabinettet er syrefast på opptil 90 grader for å klare kombinasjonen av saltet og den høye temperaturen (holdbar og lekkasjesikker).

Våre oppvaskmaskiner er utviklet slik at 8 av de viktigste komponentene er fremstilt av førsteklasses stål i stedet for plast: innvendig bekledning, kurver, spylerør, spylearmer, filtre, utvendig ramme, føtter og varmeelement.

Share