ASKO - A.5 Quality Service

Quality Service

Vi vil gjerne sikre at våre kunder blir mest mulig fornøyd og trygg på sitt ASKO-produkt, både nå og i fremtiden. Derfor tilbyr vi Quality Service til alle våre kunder fra den dagen et ASKO-produkt kjøpes.

Quality Service gjelder for alle ASKO husholdningsprodukter (gjelder ikke profesjonelle produkter), som er kjøpt etter 1. januar 2012. Etter 1. mai 2018, vil det være påkrevet at forbrukeren registrerer sitt produkt på ASKOs nettsted for å kunne oppnå denne ekstra fordelen. Registreringen må skje innen åtte uker etter at fakturaen er utstedt. Quality Service er en 5-årlig sikkerhet for at produktene lever opp til våre kunders forventninger til kvalitet og service. Den består av følgende:

2 års totalsikkerhet 2 års totalsikkerhet ASKO gir garanti i 24 måneder fra kjøpsdato. Her har ASKO bevisbyrden i forhold til gjeldende lovgivning.
5 års gratis reservedeler 5 års gratis reservedeler ASKO tilbyr ytterligere 36 måneder med gratis reservedeler. Se betingelser nedenfor.
10 års reservedelssikkerhet 10 års reservedelssikkerhet Er din sikkerhet for at vi kan levere reservedeler til ditt ASKO-produkt i minst 10 år fra kjøpsdato.
Betingelser for Quality Service

Register ditt kjøp

For å kunne gi deg den best mulige service har vi bruk for noen få personlige opplysninger. Det er viktig at all informasjon inntastes korrekt, for at Quality Service skal være gjeldende. Utfyll skjemaet nedenfor å få tilsendt ett ASKO Quality Service sertifikat.

Quality Service sertifikatet vil bli sendt til ovenstående epost adresse.

Eksempel: W4086C.W

Husk! Du kan senest registrere ditt produkt 8 uker etter fakturadato.

Utfordringer med registreringen?

Om registreringen feiler eller du har andre spørsmål relatert til registreringen, er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.

E-post: salg.no@gorenjegroup.com
Telefon: 67 06 47 60, tryk 1

Share