ASKO - 10 års motorgaranti

10 års motorgaranti

ASKO ønsker å gi deg ekstra garanti for din nyinnkjøpte vaskemaskin, tørketrommel og/eller oppvaskmaskin. Derfor gir vi 10 års motorgaranti både på vaskemaskinens, tørketrommelens og oppvaskmaskinens BLDC motor. Gjelder for alle vaskemaskiner, tørketromler og oppvaskmaskiner med BLDC motor, som er kjøpt etter 1. juni 2013. Etter 1. mai 2018 vil vi kreve at forbrukeren registrerer produktet sitt på ASKOs nettsted for å kunne oppnå denne ekstra fordelen.

De fleste vaskemaskinene, tørketromlene og oppvaskmaskinene våre er utstyrt med BLDC motor. Denne robuste motoren gjør maskinen i stand til å takle de høye sentrifugeringshastighetene, og dessuten reduserer den støynivået og øker maskinens levetid.

Garantibetingelser for ASKOs BLDC motor for vaskemaskiner, tørketromler og oppvaskmaskiner:

Register ditt kjøp

For å kunne gi deg den best mulige service har vi bruk for noen få personlige opplysninger. Det er viktig at all informasjon inntastes korrekt, for at garantien skal være gjeldende. Utfyll skjemaet nedenfor å få tilsendt ett 10 års motorgarantisertifikat.

Garantisertifikatet vil bli sendt til ovenstående epost adresse.

Husk! Du kan senest registrere ditt produkt 8 uker etter fakturadato.

Utfordringer med registreringen?

Om registreringen feiler eller du har andre spørsmål relatert til registreringen, er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.

E-post: salg.no@gorenjegroup.com
Telefon: 67 06 47 60, tryk 1

Share