ASKO - Unike fordelene ved Elements by ASKO ovner

Unike fordelene ved Elements by ASKO ovner

ASKO med buet form for nøyaktig tilberedning

Alle ASKO-ovner har et innvendig ovnsrom basert på flere generasjoner av vedfyrte ovner. Ovnene våre har et buet tak og helt flat bakside og dør, noe som gir rom for en jevnere sirkulasjon av varmluft. Fordelingseffekten styrkes ytterligere ved at både ovnsrommet og brettene er dekket av førsteklasses emalje som absorberer og reflekterer varme på en effektiv måte. Resultatet er perfekt tilberedning hver eneste gang.

Ovner med ekstra stor kapasitet

Ovnene på 60 cm er ekstra store med en kapasitet på opptil 75 liter og mulighet for å steke på fem nivåer samtidig. Derved brukes strømmen mer effektivt, slik at du sparer både tid, penger og miljøet. Det samme gjelder kombinasjonsovnen på 45 cm, som rommer hele 51 liter og lar deg steke på tre nivåer samtidig. Dette er én av de største ovnene på 45 cm på markedet.

Sunn matlaging med damp

Damp brukes daglig av profesjonelle kokker for å få frem mer smak i maten og lage lekre, sprø skorper på brød og kaker. Dampkoking er skånsomt mot maten, og bevarer vitaminer og næringstoffer bedre enn ved tradisjonell koking. Dampkoking er sunt og naturlig og tar vare på alle smaksstoffene i maten. Denne tilberedningsmåten avgir ikke lukt, og det er ikke nødvendig å tilsette salt i vannet eller tilføye urter eller krydder. Kombinasjonsdampovnene våre gjør det mulig å kombinere tradisjonell varmluft med damp i ett tilberedningsprogram, eller å bruke kun varmluft eller damp.

Sous vide

Et program for tilberedning av vakuumforseglet mat med damp. Den vakuumforseglede maten tilberedes langsomt med damp ved lav temperatur. Matens smak, vitaminer og mineraler bevares med denne metoden. Vakuumforsegling forlenger rettens holdbarhet. Denne funksjonen brukes for å tilberede grønnsaker, frukt, kjøtt, fjærfe og fisk.

Matlaging med fingerspissfølelse

Det er få ting i livet som kan måle seg med å dele et delikat måltid med dem man er glad i, og Elements by ASKO gjør det enklere enn noen gang. Sammen med reelle brukere av produktene har vi utviklet et unikt grensesnitt som er så intuitivt å bruke at det vil inspirere deg til å prøve ut nye ting. Du samhandler med en fargeberøringsskjerm med førsteklasses følsomhet, fargegjengivelse og oppløsning.

Les mer her

Integrering, installasjon og kombinasjon

De forskjellige ovnene i serien er også utformet for å passe perfekt ved siden av hverandre. Varmeskuffen kan for eksempel plasseres under en ovn på 45 cm slik at den står helt på linje med en ovn på 60 cm ved siden av den. Det betyr at en stor, multifunksjonell (pyrolyse-)ovn samt en kombidampovn på 45 cm og varmeskuffen på undersiden kan installeres i to nisjer rett ved siden av hverandre. En unik stållist på sidene sørger for at Elements by ASKO-ovnene kan installeres en anelse fremskutt uten synlige mellomrom på sidene. Listen i stål vil dessuten forbedre den visuelle integreringen fra forsiden ved å skjule innredningens kanter når døren åpnes.

Samordnede funksjoner

I likhet med alle ASKO-ovner kan stekebrettene i Elements by ASKO-ovnene brukes uansett størrelse på ovnen. Dermed kan du for eksempel tine kjøttet i den kombinerte mikrobølgeovnen og deretter flytte det over i kombidampovnen med samme stekebrett for å fullføre stekingen.

Share