ASKO - Elements by ASKO

Elements by ASKO

Elements by ASKO er fruktene av moderne teknologi og funksjon kombinert med fantastisk, men enkel, design.

I kjemi refererer elementene til de rene stoffene som ikke kan deles. Serien Elements by ASKO har en unik kombinasjon av sort perleglass med en bakgrunnsflate som består av små partikler i rustfritt stål. Det gir inntrykk av svart, men avhengig av omgivelsene ser det også ut som brunt eller grafittgrått, noe som gjenspeiler Skandinavias geologi. Den samme svarte fargen er tilgjengelig på ventilatorene og koketoppene. Ovnens kanter i børstet metall gjør den perfekt for innebygging og står i stil med gass- og induksjonstoppenes skarpskårne kanter. Gjennom utformingen av Elements by ASKO fremhever vi nok en gang de skandinaviske røttene våre. Det er raffinert og likevel enkelt, og det er rene linjer og likevel jordnært.

ASKO Kjøkkenkatalog

Sunn matlaging med damp

Damp brukes daglig av profesjonelle kokker for å få frem mer smak i maten og lage lekre, sprø skorper på brød og kaker. Dampkoking er skånsomt mot maten, og bevarer vitaminer og næringstoffer bedre enn ved tradisjonell koking. Dampkoking er sunt og naturlig og tar vare på alle smaksstoffene i maten. Denne tilberedningsmåten avgir ikke lukt, og det er ikke nødvendig å tilsette salt i vannet eller tilføye urter eller krydder. Kombinasjonsdampovnene våre gjør det mulig å kombinere tradisjonell varmluft med damp i ett tilberedningsprogram, eller å bruke kun varmluft eller damp.

Se alle Element by ASKO ovner

Sterk, stillegående og flott

Ventilatoren er vanligvis det første du legger merke til i et kjøkken. Vi har derfor laget ventilatorer som skal gjøre et strålende inntrykk på avstand, bare for å bli enda flottere jo nærmere du kommer. Hvis du tar en nærmere titt, vil du oppdage at hver eneste detalj har en fantastisk finish, og at det er brukt bærekraftige materialer overalt.

Se alle Element by ASKO ventilatorer

Red Dot Design Awards

Elements by ASKO
Kombi-/dampovn - OCS8478G 

Elements by ASKO
Varmeskuff - ODW8128G

Elements by ASKO
Ventilator - CW4938G

Bildegalleri

Share