ASKO - Unike fordelene ved ASKO Craft ovner

Unike fordelene ved ASKO Craft ovner

Taktil følelse og en rekke funksjoner

ASKO Craft-ovnene har et grensesnitt med en perfekt blanding av umiddelbar handling ved hjelp av brytere og intuitiv navigering gjennom menyen. Dette innebærer at du alltid har oversikt over alle funksjoner og direkte tilgang til nøkkelfunksjoner.

Les mer her

Dampovner

Damp brukes daglig av profesjonelle kokker for å få frem mer smak i maten og lage lekre, sprø skorper på brød og kaker. Dampkoking er skånsomt mot maten, og bevarer vitaminer og næringstoffer bedre enn ved tradisjonell koking. Dampkoking er sunt og naturlig og tar vare på alle smaksstoffene i maten. Få frem nye smaker ved å bruke damp i kombinasjon med varmluft, eller tilbered ordentlig sunn mat ved kun å bruke damp. På den måten bevares alle mineralene og smakene i maten samtidig som også fargen og konsistensen beholdes. Du kan tilberede kjøtt, fisk og grønnsaker samtidig – det er bare å stille inn tiden etter den mattypen som krever lengst tilberedningstid, og dermed elimineres risikoen for at maten blir overstekt.

Pyrolyseovn

I likhet med kokekarene du bruker på kjøkkenet, krever ovnen regelmessig rengjøring. Det er da den nye Elements by ASKOpyrolyseovnen er god å ha. Under pyrolyseprogrammet bli ovnen oppvarmet til 465 °C, og alt fett og alle rester blir forkullet til en fin aske som du enkelt kan tørke bort. Ikke minst kan du også rengjøre stekebrettene ved hjelp av pyrolyse.

Funksjonell mat

Med vår kombinerte mikrobølgeovn får du all den fleksibiliteten du ønsker for kombinert matlaging. Du kan velge mellom fire forskjellige tilberedningsmetoder: mikrobølgeovn, viftebasert tilberedning med varmluft, grilling og kombinert tradisjonell tilberedning i ovn ved hjelp av mikrobølger. I samme tilberedningsprogram kan du tine, bytte til tradisjonell varmluft og avslutte med en kort periode med grilling. Sammen med opptil 120 autoprogrammer kan du tilberede hva som helst akkurat som du vil.

Invertersystem med mikrobølger

I en kombinert ASKO Craft-mikrobølgeovn kan du la sausen putre uten at den koker over. Det går an fordi vi bruker inverterteknologi, noe som gir en konstant strøm av mikrobølger akkurat på det nivået du ønsker. I kombinasjon med viften oppnår du en mer jevn fordeling av mikrobølgene i ovnsrommet. Dermed er det ikke behov for en tallerken, og kapasiteten blir derfor større. Våre kombinerte mikrobølgeovner er følgelig blant de største på markedet med en kapasitet på opptil 51 liter.

Share