ASKO - Unike fordelene ved Elements by ASKO koketopper

Unike fordelene ved Elements by ASKO koketopper

Enkel forflytning av kokekar

Den nye holderen for kokekar er utviklet med inspirasjon fra profesjonelle koketopper. Kokekar forflyttes enkelt frem og tilbake på den store overflaten uten at du trenger å løfte dem. Selv små kokekar står støtt og godt. Hele overflaten er optimert for alle typer kokekar, og dette er én av de mest fleksible løsningene på markedet.

A+-hybridbrenner

Den nye A+-brenneren i ASKO Craft-serien er svært effektiv, og retter mer av gassenergien direkte under kasseroller og stekepanner. Hevede brennere sørger for en luftstrøm mellom brenneren og dryppannen. Dette sørger for kjøligere rustfritt stål og svart emalje, og færre oljeflekker vil sette seg fast og brenne. Den lille brennerdiameteren sørger for høy ytelse og gjør dessuten styringen mer nøyaktig.

Belegg som er enkelt å holde rent

Våre nye gasstopper i rustfritt stål er basert på nanoteknologi, og er utstyrt med et svært tynt, beskyttende belegg. Dette laget forhindrer at flekker brenner og klistrer seg til overflaten. Koketoppen blir derved svært enkel å rengjøre uten behov for spesielle rengjøringsmidler. Etter fire timer med tilberedning ved 180 °C, er det enklere å rengjøre ASKObelegget enn løsningene som konkurrentene våre bruker. Versjonen i grafittsvart er også enkel å rengjør som følge av emaljeoverflaten i grafittsvart.

Super Flex wok-brenner

La oss få presentere de nye gasstoppene fra ASKO: Super Flex wokbrenneren. Med en effekt på mellom 0,2 og 4,6 kW er den svært godt egnet for alle typer tilberedning. Simreinnstillingen består av kun to deler, og er en effektiv løsning der flammene er rettet oppover gjennom flammehull som er boret diagonalt. På grunn av brennerhodets mindre diameter, holder varmen seg direkte under kokekaret. Brennerhodet er laget av ett solid stykke messing som varer lenge.

Share