ASKO - ASKO Craft Black Steel

ASKO Craft Black Steel

Designserien ASKO Craft Black Steel består av mer enn bare hvitevarer til kjøkkenet ditt. Hvert enkelt element er et lite kunstverk som understøtter det skandinaviske kjøkkenet med en eksklusiv og strømlinjeformet look. Vi har kombinert de fineste materialene med banebrytende teknologi, og sammen med ekspertisen som våre designere og håndverkere leverer til produktene, har vi skapt ASKO Craft Black Steel, slik at du kan lage mat som proffene – hjemme på ditt eget kjøkken.
Design i verdensklasse Design i verdensklasse Vår sjefsdesigner Jon Carlehed står bak designen av ASKO Craft Black Steel, og forsikrer med den elegante designen at hver minste detalj er grundig gjennomtenkt. Det harmoniske samspillet mellom innovasjon og design vil løfte kjøkkenet ditt til nye høyder.
Profesjonell matlaging Profesjonell matlaging Med ASKO Craft Black Steel-serien kan du velge å lage mat sous vide, med damp og med stage cooking-programmer som kombinerer flere tilberedningsmåter. Serien oppfordrer til å løfte gastronomien til et nytt nivå – hjemme på ditt eget kjøkken.

Les mer om ovnfunksjonene i ASKO Craft Black Steel:

Full av smak! Full av smak! Sous vide madlavning kræver en præcis og konstant temperatur, der forbliver ensartet under hele madlavningsprocessen. Med sous vide bliver smags- og nærringsstofferne presset ind i råvarerne, og sikrer at de ikke fordamper under tilberedningen.
Oppnå perfeksjon med damp Oppnå perfeksjon med damp Ved å bruke damp når du baker, får du garantert et brød som har sprø skorpe samtidig som det er deilig mykt inni. Bruk steketermometer for å få det perfekte resultatet. Da ser du nøyaktig når du må ta det perfekte brødet ut av ovnen.
Stage cooking Stage cooking Profesjonelle kokker bruker alltid forskjellige tilberedningsmetoder for å sikre den perfekte finishen. Med Stage Cooking stiller du inn ovnen på et program som kombinerer forskjellige tilberedningsmetoder, slik at matens kvalitet og konsistens blir enda bedre.

Se alle ASKO Craft Black Steel ovner her

Les mer om ASKO Craft Black Steel-skuffer:

Vakuumskuff Vakuumskuff Vakuumskuffen er det perfekte tilbehøret til din kombi-dampovn, og du bruker den til å vakuumere mat til sous vide slow cooking i ovnen. Med sous vide får du en ensartethet i matlagingen som det kan være vanskelig å oppnå ved for eksempel steking.
Varmeskuff Varmeskuff ASKO Craft Black Steel-varmeskuff bruker du til å holde tallerkenene varme, slik at gjestene slipper å spise lunken mat av kalde tallerkener. Eller bruk den til å holde maten varm, slik at du kan servere alt samtidig uten å måtte stresse mens du har gjester.
Tilbehørsskuff Tilbehørsskuff Tilbehørsskuffen bruker du ganske enkelt til å oppbevare tilbehøret i. Du kan oppbevare ovnsrist, stekepanner, gryter eller annet kjøkkentilbehør som du bruker ofte – i en fornuftig og ergonomisk høyde.

Se alle ASKO Craft Black Steel skuffer her

Les mer om ASKO Craft Black Steel ventilatorfunksjoner:

Boost-funksjon Boost-funksjon Boost-funksjonen i ASKO Craft Black Steel-ventilatorer har kraftig utsug. Dette er spesielt viktig med åpne kjøkkenløsninger. Ventilatorenes boost-funksjon fjerner rundt fire ganger så mye luft som det er i et gjennomsnittlig hus – på bare én time.
Filter cleaning sensor Filter cleaning sensor Regelmessig rengjøring av filtrene er viktig for å beholde ventilatorens effektivitet, og for at den skal kunne fjerne røyk og damp. For å unngå at det går for lang tid mellom rengjøring av filtrene, varsler ventilatoren deg når det er på tide. Det er enkelt å få tilgang til filtrene, og du kan rengjøre dem i oppvaskmaskinen.
Arbeider i stillhet Arbeider i stillhet I tillegg til at ventilatoren har et stilrent utseende, er den også svært stillegående. ASKO Craft Black Steel-ventilatorer passer perfekt i et moderne, åpent kjøkken. De støyer ikke, og det lave lydnivået sørger også for at de ikke forstyrrer samtaler eller barn som sover.

Se alle ASKO Craft Black Steel ventilatorer her

Les mer om ASKO Craft Black Steel vinsentre:

Convertible Convenience Convertible Convenience Fryserommet har separat kontroll av temperaturen, slik at fryseren kan forvandles til et ekstra kjølerom. Dette er en praktisk funksjon når du tidvis har behov for å oppbevare mer mat enn normalt, for eksempel ved høytider.
Alltid riktig temperatur Alltid riktig temperatur Temperaturen vinen oppbevares i, er en viktig faktor for å sikre at den beholder og utvikler smaken. Ofte er det feil oppbevaring, ikke feil i vinproduksjonen, som fører til en annen smak enn ønsket. Med ASKO Craft Black Steel vinsentre kan du velge riktig temperatur, og sikre at vinens smak utvikles som den skal.
Humidity Control Humidity Control Skuffene er lukkede systemer som er designet for å opprettholde en luftfuktighet som frukt og grønnsaker frigjør slik at de ikke tørker ut. Med et kjøleskap fullt av frukt og grønnsaker vil luftfuktigheten være for høy, slik at holdbarheten forkortes. Derfor sikrer humidity control et perfekt avbalansert miljø.

Se alle ASKO Craft Black Steel vinskape her
Registrer produktet ditt her
Finn de valgte forhandlerne her

Del dine skandinaviske øyeblikk på Instagram med #inspiredbyscandinavia

Share