ASKO - ASKO Pro Series™

ASKO Pro Series™ - For de som forventer det beste...

ASKO Pro Series™ er en helt ny serie med eksklusive, solide og høyeffektive kjøkkenprodukter i rustfritt stål. Dette er noe for alle som forventer det beste og som liker å lage mat.

Vi har solgt høykvalitetsprodukter til krevende kunder i over 60 år. Vi har dermed tilegnet oss den erfaringen vi trenger for å kunne lage en helt ny serie av husholdningsprodukter som vil ta vår designfilosofi og kvalitetstenkning et skritt fremover. Navnet på serien er ASKO Pro Series™, et kjennetegn på høy kvalitet og gjennomtenkte detaljer i designen.

Kjøkkenet er et naturlig samlingspunkt der vi starter og avslutter dagen. Det er et sosialt miljø der hele familien kan samles til frokost, lunsj eller middag. Det er her vi tilbringer tid sammen med venner, gjør lekser, planlegger fremtiden og blir forelsket. Det er dette livet i kjøkkenet vi tenker på når vi designer produktene i den helt nye serien Pro Series™ med husholdningsprodukter. Vi er ganske sikre på at de passer inn i din forestilling om det perfekte kjøkkenet. Men ikke ta oss på ordet. Kom og se selv.

Billedegalleri

Share