Søk:
Tørkeskap

ASKOs tørkeskap gir skånsom tørk

ASKOs tørkeskap gir skånsom tørk

ASKOs tørkeskap er svært romslige og tilsvarer en tørkesnor på 16 meter. Innredningen er fleksibel, og den intelligente utformingen gjør det enkelt å tilpasse ulike typer vask.


Nå kan du slippe kaoset som lett kan oppstå når klær henger til tørk over dørhåndtak, dusjstenger og arbeidsflater. Klærne blir ikke liggende i veien, og de tørkes skånsomt og raskere enn noensinne tidligere. Et tørkeskap gjør det mulig å ta hånd om familiens klær på en lur måte og samtidig holde orden i huset.


Du kan også tørke våte og fuktige klær, sko, støvler, hansker, luer og andre ting som kan bli våte uten at de er vasket.

Våre tørkeskap er utformet for stillegående drift (kun 58 dB) samtidig som energiforbruket minimeres.


Våre produkter er samdesignet, noe som gjør at du kan kombinere et tørkeskap med for eksempel en tørketrommel, kaldrulle eller vaskemaskin i en tiltalende helhetsløsning.

Tørkeskap

Line Series™ Classic

Proffesjonell

DC7191W

DC7191W


DC7191W
Om det er godt med plass, er et tørkeskap en rask og ikke minst skånsom måte for alle slags tørkeoppgaver. Her kan man enkelt tørke alt fra barnas våte uteklær, sko og støvler eller en komplett klesvask. Skapet har to faste programmer for økonomi- og hurtigtørking, og i tillegg et tidsprogram, hvor tiden kan justeres helt opp til 4 timer.
Hvit