Søk:
 

Dette er ASKO

Millioner av mennesker over hele verden - i Japan og Norge, i Australia og USA, i Russland og Korea - har et skandinavisk husholdningsapparat fra ASKO et eller annet sted i sine hjem. Og det er ikke fordi ASKO produserer i så store kvanta eller holder prisene så lave. Ei heller er det på grunn av noen verdensomspennende trend. Det er fordi millioner av mennesker over hele verden foretrekker skandinaviske husholdningsapparater fra Asko selv om de er uvanlige og selv om de ikke er billige. Bemerkelsesverdig, ikke sant?

Bemerkelsesverdig, men egentlig ikke så rart. ASKO er et skandinavisk selskap med en typisk skandinavisk holdning til kvalitet. Det er en selvfølge for oss at vi lager ting for at de skal vare lenge.

Vi har produsert husholdningsapparater i snart hundre år, og år etter år har vi sett hvordan robust vinner over spinkel, enkel over komplisert og stål over plastikk. Gang på gang har kvalitet lønt seg!

ASKO Appliances Group er eiet av Gorenje Group, Slovenia. Gruppen som har sitt hovedkontor i Velenje er en ledende aktør på hvitevarer over hele verden. 

ASKO har cirka 1000 ansatte: fra markedsførere, konstruktører, designere og ingeniører til montører og serviceteknikere. De tar seg av alt fra analyser av markedsbehov til konstruksjon, produksjon, markedsføring og vedlikehold av husholdningsapparater.

Folket i ASKO er en god blanding av kvinner og menn, ung og gammel, teoretikere og praktikere, som skaper atmosfære og kvalitet. Mennesker hvis mål er å produsere husholdningsapparater med skandinavisk kvalitet og miljøbevissthet.

Hvitevarer som er laget for å vare lenge!

For mer informasjon om ASKO, vennligst benytt linkene øverst på siden.

Gorenje Group Nordic A/S
Siden vårt danske datterselskap etablerte seg med hovedkontor i København i 1976, har Gorenje Group Nordic vokst til et multinasjonalt selskap med ansvar for hele Norden og alle de tre baltiske landene. I dette området bor det over 32 millioner innbyggere spredt over mer enn 1,5 millioner kvadratkilometer. Gorenje Group Nordic tilbyr forbrukere i disse åtte landene fem forskjellige merker husholdningsapparater: Gorenje, Gorenje+, Asko, Atag og Upo.  Vårt omfattende og effektive distribusjonsnettverk leverer et bredt spekter av innovative og designpregede produkter med vekt på enkelhet. Og hos oss kan kundene velge mellom flere forskjellige segmenter og prisnivåer. Besøk oss på vår lokale hjemmeside hvis du vil vite mer om våre merker eller finne din nærmeste forhandler.
 

Finn links her: 

»   gorenje
»   gorenje+
»   ATAG
»   UPO
Asko Cylinda factory
Boat
f