Kvalitet - Asko Appliances

Konstruert for å leve lenger

Høy kvalitet og lang holdbarhet

Vær trygg med ASKO G5 Quality Service -  en 5-årig garanti for at produktene oppfyller kravene til god kvalitet og service.

ASKO er kjent for å utvikle og produsere produkter av høy kvalitet og med vårt spesielle skandinaviske preg både når det gjelder form og funksjon. Helt siden starten har vårt mål være å produsere førsteklasses produkter som oppfyller og helst overstiger de forventningene kundene våre stiller, i mange år fremover. Vi bruker topp materialer når vi konstruerer våre produkter slik at de kan leve lenger.

Hvordan sikrer vi kvaliteten?
Vi tester alle produktene våre før de forlater fabrikken, og vi kjører dessuten levetidstest på våre vaskemaskiner og tørketromler i ca. 10 000 driftstimer, noe som tilsvarer cirka tjue års bruk i hjemmet. Oppvaskmaskinene er testet til en levetid på 12 500 driftstimer, noe som også tilsvarer 20 års bruk i hjemmet.

Vær trygg med ASKO
Vi vil gjerne sikre kundene våre størst mulig tilfredshet og trygghet for deres ASKO-produkt, både nå og i fremtiden. Derfor gir vi ASKO G5 Quality Service til alle kundene våre fra den dagen et ASKO-produkt kjøpes. ASKO G5 Quality Service er en 5-årig garanti for at produktene oppfyller kravene til god kvalitet og service. Les mer her.