ASKO G5 Quality Service

Skap trygghet med ASKO

Vi vil gjerne sikre at våre kunder blir mest mulig tilfreds med og trygg på sitt ASKO-produkt, både nå og i fremtiden. Derfor tilbyr vi G5 Quality Service til alle våre kunder fra den dagen et ASKO-produkt kjøpes. ASKO G5 Quality Service er en 5-årig garanti for at produktene lever opp til en god kvalitet og service. Den består av følgende:

24 måneders totalsikkerhet
ASKO gir deg reklamasjonsrett i 24 måneder fra den dagen du kjøper et ASKO-produkt. Her har ASKO bevisbyrden i forhold til gjeldende lovgivning. (Loven foreskriver kun 6 måneder, utoverdette har forbrukeren normalt 18 måaneders bevisbyrde.)

60 måneders gratis reservedeler
Utover 24 måneders reklamasjonsrett tilbyr ASKO ytterligere gratis reservedeler i 36 måneder ved feil på materiale som konstateres ved normal bruk i en normal husholdning.

10 års reservedelsgaranti
Er din garanti for at vi kan levere reservedeler til ditt ASKO-produkt i minimum 10 år fra kjøpsdatoen.

Gjelder for alle husholdningsprodukter kjøpt etter 1. januar 2012

Over 60 år med skandinavisk kvalitet

Hos ASKO er vi kjent for å utvikle og produsere produkter av høy kvalitet samt sette et eget skandinavisk preg på både form og funksjon. Helt siden vi begynte å fremstille hvitevarer i 1950, har målet vårt vært å produsere førsteklasses produkter som lever opp til – og helst overgår – de forventningene våre kunder vil stille i mange år fremover.

Hvordan sikrer vi kvaliteten?
For eksempel tester vi alle våre produkter før de forlater fabrikken vår i Sverige. Vi utfører levetidstester på de vaskemaskinene, tørketromlene og oppvaskmaskinene som produseres på fabrikken, så vaskemaskinene og tørketromlene er testet til 10 000 driftstimer og oppvaskmaskinene til 12 500 driftstimer, noe som tilsvarer ca. 20 års bruk i hjemmet.

I dag har vi et komplett program av hvitevarer til vaskerom og kjøkken, og vi er stolte over å kunne leve opp til de strengeste krav innenfor design, funksjon, kvalitet og miljø. Derfor er vi også ISO 9001-sertifisert som en garanti for at våre produkter alltid er av best tenkelig kvalitet.

Generelt

Reklamasjonsretten de første 24 månedene dekker material- og fabrikasjonsfeil som konstanteres ved normal bruk i en vanlig husholdning. Gratis reservedeler utover 24 måneder dekker materialfeil som fastslås ved normal bruk i en vanlig husholdning. Teknikerens lønn, kjøring o.l. dekkes ikke.

ASKO G5 Quality Service dekker ikke

Feil eller skader som oppstår som en følge av feilbetjening, misbruk eller mangelfullt vedlikehold, feilmontering, herunder innbygging, oppstilling eller tilkobling. Elektriske feil som kommer utenfra, slik som lynnedslag, feil på forsyningsnettet o.l. Feil eller skader, direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av overbelastning, feilbetjening, misbruk eller mangelfullt vedlikehold. Hvis produktet ikke er tilgjengelig for teknikeren ved eventuell reparasjon.
Vaskemaskin i god kvalitet med holdbar konstruksjon