ASKO - Få 100 dagers prøvetid og 8 års garanti på utvalgte ASKO-produkter.

Få 100 dagers prøvetid og 8 års garanti på utvalgte ASKO-produkter.

ASKO Craft Black Steel er utviklet av slitesterke materialer og har eksklusiv design, slik at brukeren får intuitiv funksjonalitet og et perfekt resultat på kjøkkenet. Les mer om produktene i ASKO Craft Black Steel-serien her.
Din tilfredshet og trygghet med ditt ASKO-produkt er viktig for oss. Derfor tilbyr vi nå en rekke eksklusive fordeler når du kjøper utvalgte modeller fra vår ASKO Craft Black Steel-serie og helintegrerte produkter.
Når du kjøper ett av de nevnte produktene i perioden 1. desember 2018 – 1. mars 2019, får du 100 dagers prøvetid og 8 års garanti på produktet. For å benytte deg av fordelene trenger du bare å registrere kjøpet ditt på nett innen 30 dager etter kjøpsdatoen.

Slik fungerer fordelene:
Vilkår og betingelser
Køb mere og opnå endnu flere eksklusive fordele

Registrér dit køb

For at kunne give dig den bedst mulige service har vi brug for nogle få personlige oplysninger. Det er vigtigt at alle informationer indtastes korrekt, for at garantien er gældende. Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt dit garantibevis.

Sertifikatet vil bli sendt til ovenstående epost adresse.

Produkt 1

Upload faktura: Velg fil – Ingen fil valgt Please wait ...
Upload følgeseddel: Velg fil – Ingen fil valgt Please wait ...

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 36 72 11 33, tryk 3