ASKO - CLEAN SECRETS BY ASKO

CLEAN SECRETS BY ASKO

Clean as the Nordic nature. Clean as the sound of the wind. Clean as the surface of steel. Clean as the cut by a craftsman. Clean as our commitment to tell you the secrets of ASKO.

Ny generasjon av vaskemaskiner og tørketromler fra ASKO

ASKOs nye generasjonen av vaskemaskiner og tørketromler er fullpakket med innovative funksjoner som gjør hverdagen din enklere og grønnere og hjemmet ditt vakrere. Produktene består av premium stålkomponenter, så du kan se frem til mange års pålitelig bruk.

Til tross for våre 65 år i bransjen, arbeider vi fortsatt med å forstå hvordan vi kan forbedre og designe våre produkter for å imøtekomme den moderne forbrukerens forventning om design og funksjonalitet. For å kunne møte de høyeste forventningene, har vi tatt med brukere i ulike stadier av utviklingen og identifisert de største utfordringene som er forbundet med vasking og tørking. Vi kombinerer denne kunnskapen med vår mangeårige erfaring innen vaskeprodukter til både privat husholdning og til professjonelle brukere, for å skape en ny generasjon brukervennlige, innovative og holdbare vaskemaskiner og tørketromler i moderne design.

Les mer om ASKO og vår historie

Konkurranse – Vinn 12.500 NOK til kjøp av ASKO-produkter

Vi forskjønner ett heldig hjem! Delta i konkurransen om å vinne 12.500 NOK til kjøp av ASKO-produkter. Konkurransen avsluttes 1. desember. Vinneren er den spilleren som gjennomfører på den beste tiden. Hvis flere spillere har samme tid, trekkes det lodd om hvem som er vinneren.

Vær med på spillet og delta i konkurransen her

Vaskemaskinmodes – Din snarvei til bedre vasking

Vinner av Red Dot Best of the Best Award 2017

De nye vaskemaskinene og tørketromlene har vunnet den anerkjente Red Dot Design Award 2017 i kategorien Best of the Best for designet som betegnes som sofistikert, minimalistisk og elegant gjennomført. Vinnerproduktene er i ASKO Logic serien; vaskemaskinen W4086C.W og tørketrommelen T408HD.W.

Bildegalleri