ASKO Pro Series™ - Asko Appliances

ASKO Pro Series™

For de som forventer det beste...

ASKO Pro Series™ er en helt ny serie med eksklusive, solide og høyeffektive kjøkkenprodukter i rustfritt stål. Dette er noe for alle som forventer det beste og som liker å lage mat.

Vi har solgt høykvalitetsprodukter til krevende kunder i over 60 år. Vi har dermed tilegnet oss den erfaringen vi trenger for å kunne lage en helt ny serie av husholdningsprodukter som vil ta vår designfilosofi og kvalitetstenkning et skritt fremover. Navnet på serien er ASKO Pro Series™, et kjennetegn på høy kvalitet og gjennomtenkte detaljer i designen.

Kjøkkenet er et naturlig samlingspunkt der vi starter og avslutter dagen. Det er et sosialt miljø der hele familien kan samles til frokost, lunsj eller middag. Det er her vi tilbringer tid sammen med venner, gjør lekser, planlegger fremtiden og blir forelsket. Det er dette livet i kjøkkenet vi tenker på når vi designer produktene i den helt nye serien Pro Series™ med husholdningsprodukter. Vi er ganske sikre på at de passer inn i din forestilling om det perfekte kjøkkenet. Men ikke ta oss på ordet. Kom og se selv.

Billedegalleri

Mer enn varme - Utrustet og klar

Det spiller ingen rolle hvilken ASKO Pro Series™-ovn du velger, du vil uansett få samme høye kvalitet på emaljen. Den tåler både høy varme og stor luftfuktighet, noe som gjør at den også tåler de tøffe påkjenningene i pyrolyseprosessen og bruken av damp. Den harde og glatte emaljen også reduserer strømforbruket, reduserer varmefordelingen og gjør rengjøringen enkel.

Drivstoff for maten

Få frem nye smaker ved å bruke damp i kombinasjon med tradisjonell varmluft, eller tilbered ordentlig sunn mat ved kun å bruke damp. På den måten bevares alle mineralene og smakene i maten samtidig som også fargen og konsistensen bevares. Kjøtt, fisk og grønnsaker kan tilberedes samtidig: Det er bare å stille inn tiden etter den mattypen som krever lengst tilberedningstid, og dermed elimineres risikoen for at maten kokes for mye.

Kombinasjonsovner som kan settes sammen

Med vår kombinerte mikrobølgeovn får du all den fleksibiliteten du ønsker til kombinert matlaging. Den har fire forskjellige matlagingsfunksjoner: Mikrobølgeovn, viftebasert vanlig matlaging, grillfunksjon og kombinasjonsfunksjon. De er designet til å passe til hverandre og utfyller alle de andre ASKO Pro Series™-ovnene på en perfekt måte – selv når det gjelder stekebrett, som du kan kombinere med alle ovnene i serien. Så her snakker vi om fleksibilitet!

Den deilige smaken av svar

Du gjenkjenner en god kokk på kaffen han drikker. Kaffemaskinen i ASKO Pro Series™ lager deilig espresso, svart kaffe, cappuccino og kaffe latte hver gang. Styrken, kvantiteten og malingsgraden kan justeres, slik at du får det perfekte resultatet.

Noen ganger er hurtigmat godt

Våre induksjonstopper er med på å gjøre kjøkkenet ditt mer elegant og smart. Dessuten bidrar de til raskere matlaging på grunn av umiddelbar og nøyaktig varmestyring. All energien sendes til gryten, mens energien – og dette er viktig – på tradisjonelle, elektriske komfyrer eller gasskomfyrer først omgjøres til varme for deretter å sendes til gryten, noe som gjør at mye av varmen forsvinner på veien. Som du forstår, vil våre induksjonstopper endre matlagingen din, på en god måte.

En enkel erklæring

Med sine flotter linjer er ASKOs ventilatorer i forkant når det gjelder design. Alle ventilatorene uttrykker en enkel design med et visuelt inntrykk i kjøkkenet. Og ut over det flotte utseendet, er de alle også en del av ASKOs prinsipper om kompromissløs ytelse og enkel betjening.

Keep it cool

Med ASKO kjøle-/fryseskap vil den sunne maten din ha optimale vilkår for å være fersk lengre. Skapet har en unik evne til å tilpasse seg etter din personlige livsstil, og bevarer maten på best mulig optimal måte for å bevare vitaminger og eliminere bakterier på en effektiv måte.